Kahveeta

30.03.2014 - 15:17 / Melmolly.


Kahvia kaikille

Vaikea taas piirtää koneella kun hetkeen oo piirtäny.
Oishan noita muitakin juttuja joista vois piirtää. Nyt on niin outo olo, että taidan jättää myöhemmälle.

Kategoria: Da fuq?, Happyhappy, Yleinen.
Tagit: , , , , , ,



4 vastausta - “Kahveeta”

  1. Seraphine Kirjoittaa:

    Mää en oikeen tykkää kahvista, ja mitä oon nyt kavereiden tärinä-/vieroitusoiretarinoita kuunnellut, oon päättänyt, etten ikinä ees opettele tykkäämään 😀 Mulle riittää ihan teemeiningit~ Mut millasesta kahvista tykkäät?

  2. Melmolly Kirjoittaa:

    Se on varmaan ihan hyvä päätös. :—D Mulla toi on ihan hyvä herkkuhimoon vierotuksena, koska se on ehkä suurempi ongelma… Ja kahvissa kuitenkin myös terveyshyötyjä kohtuukäytöllä, kun sokerirasvakimpalekarkkimätöissä tuskin on. Itellekin ennen riitti tee, etenkin vihreä tee. Ja vieläkin tulee juotua. 🙂
    Juon ihan vaan jotain halpis vaaleepaahtosta kahvia nyt. Maitokahvia. Erityisesti tykkään iskukuumennetun hylamaidon kanssa, mitä muutenkin aina ostan. Ja erikoiskahvit on aika hyviä sit kahviloissa, mut harvemmin nykyään tulee käytyä. :3 (Ja jos voi ottaa chai laten, niin se kyl yleensä valkkautuu enemmin kuin joku kahvi)
    Ja oon huomannu että kahvi vähentää hitokseen ruokahalua mulla muutenkin. Se ei kyllä oo aina hyvä juttu. :I

    Hirvee avautuminen, pahoitteluni!

  3. Badger Kirjoittaa:

    Teenjuojatalous täällä, eikä kunnolla edes sitäkään. Avomies vetelee monta kuppia päivässä, ainakin kotona, minä otan teetä vain silloin kun pitää rauhoittua (anti-stress-yrttiteet, luomuteet). Vieraille ei ole koskaan tarjota kahvia, kun ei meillä ole edes keitintä, siksipä en kutsu ikinä vieraita (pikakahvia voisi toki ostaa varastoon, koska haluan leipoa paaston jälkeen mokkapaloja ja johonkin suklaakakkukuorrutteeseenkin tuli kai kahvia).

  4. Melmolly Kirjoittaa:

    Minulla oli ennen kahvinkeitin juuri vain vieraita varten kaapissa piilossa. Ja sitäkään ei olisi, ellen olisi valmistujaislahjaksi saanut – ja siitäkin kysyttiin että haluanko, kun oli voitettu jostain arvonnasta tms, eli oli ylimääräisenä niin olin että tokihan voin ottaa. Sitten yhtäkkiä iski himo. Alkoi siis siitä, kun olin nukkunut todella huonosti ja päätin keittää, että pysyn hereillä kun en ollut tottunut kofeiiniin niin ajattelin toimivan. Ja sitten se maistuikin yllättäen hyvältä! Siitä se sitten lähti. Just aamulla join kolme kuppia kahvia (tätä kyllä en haluaisi myöntää, kun tiedän että menee vähän liiallisuuksiin).
    Itekin oon ajatellut jotain rauhoittavaa yrittijuomaa ostaa, sellaista mitä illalla olisi kiva juoda ja pikemmin juuri rauhoittaisi kuin virkistäisi. Että kiva ois alkaa yöunille.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus